середа, 26 березня 2008 17:25

Клої Маршалл може стати найповнішою в історії "Міс Англії"

  Клої Маршалл працює в модельному агентстві ”Модел Плюс”, демонструючи одяг великих розмірів. Вона важить 80 кілограмів
Клої Маршалл працює в модельному агентстві ”Модел Плюс”, демонструючи одяг великих розмірів. Вона важить 80 кілограмів

До фіналу конкурсу краси "Міс Англії" потрапила 16-річна Клої Маршалл із міста Гілдфорд. При зрості 178 см вона важить 80 кг і носить 54-й розмір одягу.

Більшість її суперниць важать близько 55 кг і носять 40–42-й розмір. Бажаними для конкурсанток є параметри 90–60–90. Клої стала винятком.

— У мене немає слів, — каже потенційна "Міс Англії". — Після конкурсу до мене підходили дівчата і казали, що я допомогла їм бути впевненішими в собі. Це просто неймовірно.

Клої перемогла в конкурсі краси рідного графства Суррей і отримала право в липні боротися за титул найгарнішої дівчини Англії. Вона вважає, що своїм успіхом допоможе жінкам із надмірною вагою підвищити свою самооцінку.

— Коли я дивилася різні конкурси краси, складалося враження, що найгарніша дівчина має бути схожа на ляльку Барбі — високу худу блондинку, — додає Клої. — А я — кучерява брюнетка.

Дівчина працює в модельному агентстві "Модел Плюс", демонструючи одяг великих розмірів.

— Клої має шикарну фігуру, вона дуже гарна, — зауважує менеджер агентства Стіві Волтерс. — Упевнена, що надалі вона отримуватиме багато пропозицій від торгових марок, які хочуть наблизити свою продукцію до розмірів і смаків пересічних жінок.

Зараз ви читаєте новину «Клої Маршалл може стати найповнішою в історії "Міс Англії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі