пʼятниця, 21 березня 2008 17:48

Китайський майор виявився жінкою

У Китаї заарештували шахрайку, яка виманювала гроші у жінок під виглядом майора китайської армії. 25-річна коротко стрижена Лі Сюй надягала військову форму і зустрічалася з жінками, з якими знайомилася в Інтернеті. Обіцяючи одружитися з ними, Лі просила позичити гроші на непередбачені витрати.

Шахрайку викрили, коли до поліції звернулася жінка, яка відправила на її рахунок $20 тис. За її словами, чоловік, із яким вона познайомилася через Інтернет, представився майором Китайської народної армії. Він начебто шукав дружину, і йому сподобалися фотографії доньки жертви.

"Майор" обіцяв улаштувати дівчину на роботу й одружитися з нею. Він попросив матір майбутньої дружини переказати йому гроші, щоб відкупитися від своєї колишньої дівчини. Щойно гроші потрапили на рахунок Лі Сюй, "майор" зник.

Слідчим вдалося розшукати схожого за описами чоловіка в Інтернеті й запросити його в кафе на "побачення". Він прийшов на зустріч у військовій формі. При арешті кричав і погрожував. Але у відділку поліцейські зрозуміли, що перед ними жінка.

За два роки Лі Сюй із китайської провінції Шаньсі встигла обдурити кількох жінок на $32 тис.

Зараз ви читаєте новину «Китайський майор виявився жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі