пʼятниця, 15 листопада 2019 00:31

Кіт випускав тварин з притулку

У техаському притулку "Френдс фор лайф" у США кота Квілті відсадили в окрему клітку, бо постійно випускав на волю інших тварин.

Персонал кілька разів приходив на роботу й бачив, що по офісу ходять коти. Їх звечора замикають у спільній кімнаті.

— Шеф погрожував нам штрафами, — розповідає доглядальник Джеремі. — Думав, що хтось не зачиняв двері. А тоді передивилися записи з камер спостереження. Щойно люди йшли, Квілті відмикав їх. Коти знищили офіс. Одна кицька напісяла на килимок для мишки. Кіт нагидив у бокс для збору грошових пожертв.

Притулок купив спеціальний замок. За два дні Квілті навчився його відмикати. Зараз чекають, доки на дверях установлять кілька різних.

— Він сидить в окремому боксі, — продовжує Джеремі. — Але й звідти намагається вибратися. У соцмережах вимагають випустити кота і називають політв'язнем. У нас десятки заявок від потенційних господарів. Але вони мусять розуміти, що для цієї тварини нестрашні будь-які двері. Віддамо його лише у спеціально обладнаний дім.

Зараз ви читаєте новину «Кіт випускав тварин з притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі