пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:17

Кіносеанс тривав 123 години

У Нью-Йорку встановили рекорд із тривалості перегляду фільмів. Канадієць Суреш Жоакім та Клаудія Вавра з Німеччини за раз переглянули 57 фільмів. Кіносеанс тривав 123 год.

На центральній площі міста Таймс-сквер установили кімнату з прозорого пластику. До неї посадили кілька десятків людей. Їхнім завданням було безперервно дивитися кінофільми. Учасники не мали права відводити очей від екрана. Кожну стрічку повинні були дивитися від початку до завершальних титрів. Після фільму глядачам дозволяли перепочити 10 хв. Хто не витримував, піднімався та йшов. До кінця досиділи тільки Жоакім та Вавра.

Вони почали дивитися кіно 2 жовтня. Першим їм показали новий голлівудський блокбастер "Залізна людина". Останню стрічку "Тельма та Луїза" Суреш та Клаудія подивилися 7 жовтня. Переможці марафону отримали на двох $10 тис.

63-річний Гвілім Х"юз із уельського міста Долгелоу переглянув 28 075 фільмів. Чоловік тричі потрапляв до Книги рекордів Гіннеса.

— Люди думають, що я цілими днями припнутий до DVD-програвача. Але це не так, я ходжу на роботу та ще беру участь у благодійних організаціях. Просто я по-справжньому люблю кіно, — каже чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Кіносеанс тривав 123 години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі