вівторок, 21 жовтня 2008 17:56

Кеті Перрі впала у торт (ФОТО)

16 жовтня у мексиканському місті Ґвадалахара вручали музичні премії Latin American MTV Awards. На початку концерту 23-річна американська співачка Кеті Перрі вскочила у величезний торт. Ефектна поява зірки на сцені невдовзі завершилася падінням. Перрі послизнулася на кремі та впала.

Співачка мала виконати свій хіт "Я поцілувала дівчину". На початку пісні вона спеціально стрибнула у торт. Була вся в ньому. Почала ковзатися на слизькій підлозі. За мить не змогла втримати рівновагу і почала падати. Намагалася схопитися за гітариста, який стояв поруч. Але той не встиг відреагувати й тільки сильніше підштовхнув дівчину. Перрі зробила на одному місці кілька кроків та впала на підлогу. Її взуття було повністю в кремі, тож Перрі ледве підвелася і спробувала перевести все на жарт.

— Думаю, ви тут добряче посміялися, доки я, як у мультфільмі, намагалася побороти гравітацію, — звернулася співачка до аудиторії та телеглядачів.

На Latin American MTV Awards співачку номінували на дві нагороди: "Кращий новий артист" та "Краща пісня року". Жодної премії Перрі не отримала.

6 листопада у британському Ліверпулі відбудеться церемонія нагородження європейськими преміями MTV. Перрі має шанс здобути перемогу у тих самих категоріях. Її пісня "Я поцілувала дівчину" цього року очолювала хіт-паради у понад 20 країнах.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі впала у торт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі