понеділок, 14 січня 2008 19:02

Карлу Брідсону заборонили жити у власному будинку

40-річному англійцю Карлу Брідсону з містечка Фарнворт суд заборонив жити у власному будинку, бо він п"ять років тероризував своїх сусідів Пенніґтонів.

— Карл не давав нам спати. Посеред ночі вмикав голосно музику і ставив колонки саме під нашою стіною, — говорить 45-річний Ендрю Пеннінґтон, якого Брідсон називає Телепузиком. — Іноді пізно увечері починав свердлити стіни або забивати цвяхи.

Окрім того, Брідсон крав у сусідів будівельні матеріали для теплиці та панелі від паркану. Із пневматичної рушниці збив у Пеннінґтонів камеру зовнішнього спостереження і залив салон їхнього автомобіля сиропом із чорної смородини.

Останньою краплею стали погрози на адресу сусідів.

— У Телепузика був шанс переїхати, але він не використав його, — говорив Брідсон. — Тепер нехай готується до неприємностей.

У жовтні минулого року Карла засудили до шести місяців позбавлення волі. А цього тижня суд заборонив Брідсону з"являтися у будинку після звільнення. Відвідувати своє житло він зможе лише у чітко визначений час.

Зараз ви читаєте новину «Карлу Брідсону заборонили жити у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі