середа, 13 лютого 2008 18:11

Карла залишиться з Саркозі до смерті

Карла залишиться з Саркозі до смерті

Колишня італійська супермодель Карла Бруні, 40 років, яка два тижні тому стала першою леді Франції, дала перше інтерв"ю. Вона запевнила, що її шлюб — це назавжди.

— Я родом з Італії, а там не прийнято розлучатися, — розповідає Бруні. — Я буду виконувати обов"язки першої леді країни до кінця президентського терміну мого чоловіка, а обов"язки дружини — до кінця життя.

Перший державний візит 52-річного Ніколя Саркозі у супроводі Бруні відбудеться наступного місяця. Президент Франції матиме в Лондоні зустріч із британською королевою.

Карла не вважає, що їхнє одруження було поспішним — вони побралися через три місяці після розлучення президента.

— У всіх закоханих свій темп. Можливо, наш комусь здався швидким. Я взагалі не вагалася, коли Ніколя освідчився мені. Одразу прийняла його пропозицію, — розповідає Бруні. — Мені вже 40 років. Я серйозна, свідома, поміркована жінка. Я досить проста, незважаючи на те, що маю певні життєві привілеї.

Пані Саркозі виправдовує президентські "канікули", про які знала вся Франція місяць тому. Закохані не ховалися від репортерів під час подорожі до Діснейленда, а згодом — до Єгипту та Йорданії.

— Люди вважають, що президентська робота забирає 24 години на добу. І це правильно. Ніколя ніколи не ухилявся від своїх обов"язків. Однак йому, як і всім нам, потрібен відпочинок, — зазначає вона.

Карла Бруні та Ніколя Саркозі одружилися 2 лютого в Єлісейському палаці в Парижі. Для Саркозі це вже третій шлюб. Із колишньою дружиною Сесілією Сіґанер-Альбеніц він розлучився восени 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Карла залишиться з Саркозі до смерті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі