вівторок, 30 грудня 2008 18:37

Канчана Каткав 2 хвилини тримала скорпіона в роті

  Канчану Каткав за її трюки називають Королевою скорпіонів. Її чоловік Бунтавей Сінґвонґ має титул Короля стоніжок
Канчану Каткав за її трюки називають Королевою скорпіонів. Її чоловік Бунтавей Сінґвонґ має титул Короля стоніжок

39-річна таїландка Канчана Каткав установила світовий рекорд. Перед натовпом глядачів вона 2 хв. протримала в роті отруйного скорпіона. Його укус зі значною ймовірністю призводить до смерті.

Канчана, яку називають Королевою скорпіонів, установлювала рекорд у таїландському місті Паттайя. Їй допомагав її чоловік 31-річний Бунтавей Сінґвонґ. Він передав їй скорпіона, а потім тримав за руку, доки отруйний членистоногий перебував у Канчани в роті. Сінґвонґ має звання Короля стоніжок. Показує з ними фокуси й інколи їсть їх за гроші.

Після встановлення рекорду Канчана відразу взялася за ще один трюк. Вона зайшла до скляного куба з 5 тис. скорпіонів. Збирається провести таким чином 33 дні. Заноситиме їжу їй Бунтавей.

Пара одружилася 2006 року на День святого Валентина. Канчана одягла білу мереживну сукню, вкриту живими скорпіонами. Після оголошення шлюбних клятв Бунтавей поклав їй у рота стоніжку.

Зараз ви читаєте новину «Канчана Каткав 2 хвилини тримала скорпіона в роті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі