четвер, 06 березня 2008 16:07

Ізраїльського туриста ледь не з"їв крокодил (ФОТО)

Ізраїльський турист Новон Машіа, 27 років, ледь не загинув в Австралії, коли хотів сфотографуватися з крокодилом.

Із другом Дороном Авігаєм він вирушив на рибалку на північ країни. Чоловіки сиділи у різних човнах, коли один з них на відстані не більше метра побачив крокодила і запропонував приятелеві сфотографуватися.

Машіа почав позувати, коли хижак завдовжки майже 5 м вистрибнув з води з відкритою пащею. Хлопець відскочив у останній момент.

— Я був шокований, — розповідає турист. — Ось я дражнюся, показуючи на нього пальцем, а наступної миті крокодил вилітає з води з надзвичайною швидкістю. Я не знав, що вони настільки агресивні.

В Австралії напади крокодилів трапляються досить часто. Нерідко рептилії заповзають у сади, а то й оселі людей. Нападають на домашніх тварин. Щороку від крокодилів гине дві-три людини.

Австралійку Вел Пламвуд атакував хижак у Національному парку Какаду. Він перевернув її каное, однак жінці вдалося підпливти до дерева. Крокодил кілька разів стягував її у воду, перш ніж Вел змогла вибігти на берег. Того разу Пламвуд вижила. А днями її знайшли мертвою біля оселі. Вона померла від укусу змії, яка жила в саду.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльського туриста ледь не з"їв крокодил (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі