середа, 16 січня 2008 18:02

Їстівний посуд не потрібно мити

Їстівні миски й тарілки спеціально для тих, хто ненавидить мити посуд, розробив виконавчий директор компанії "Ватт Фудс" Девід Вільямс з англійського міста Бірмінгем.

Нові столові прибори випікають із дріжджового тіста. Їх можна використовувати для супів та гарячих страв, а потім просто з"їсти. У компанії кажуть, що їхній посуд тримає форму й не набирає вологи протягом 8 год.

Щоб зробити тісто твердішим, "Ватт Фудс" не використовував нових харчових добавок. Натомість компанія розробила спеціальну промислову піч. У ній можна запікати тісто так, щоб хрустка скоринка утворювалась як зовні, так і зсередини.

"Ватт Фудс" уже постачає свою продукцію до англійських пабів. Там її використовують для коктейлів із креветок. Найближчим часом фірма планує постачати хлібні миски, наповнені шматочками курятини в соусі каррі, до супермаркетів країни. Перед споживанням їх потрібно буде розігріти в мікрохвильовій печі.

Зараз ви читаєте новину «Їстівний посуд не потрібно мити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі