вівторок, 05 лютого 2008 16:13

Іспанська модельєрка пошила плаття з попкорну

Автор: фото: REUTERS/Marcelo del Pozo
  Під час міжнародного показу мод у Севільї модель демонструє плаття з попкорну іспанської модельєрки Меліси Лозано
Під час міжнародного показу мод у Севільї модель демонструє плаття з попкорну іспанської модельєрки Меліси Лозано

Щороку на початку лютого в Іспанії проходить показ мод, присвячений танцю фламенко. На півдні країни, в місті Севільї, що вважається столицею фламенко, минулого тижня пройшов 13-й такий показ. Він тривав три дні.

На заході представили понад 90 колекцій переважно іспанських модельєрів. Окрім строкатих суконь, модельєри демонстрували прикраси, аксесуари, квіти та шалики, розроблені спеціально для фламенко.

Однією з найнезвичніших моделей показу стала сукня іспанської модельєрки Меліси Лозано. Біле плаття в стилі фламенко виготовлене з попкорну, нанесеного на тканинну основу. Із того ж матеріалу Лозано зробила капелюшок і сережки.

Останні кілька років попкорн неодноразово використовували як основний матеріал для моделювання одягу. У США запустили виробництво лінії одягу з цього продукту. Футболки, сукні та спідниці можна замовити в Інтернеті на офіційній сторінці компанії "Меджик Скарф".

Модельєри використовують й інші продукти для своєї роботи. Місяць тому в Нью-Йорку відбулося щорічне дефіле одягу з шоколаду. На моделях можна було побачити волани, рюші, оборки й банти з білого, молочного, гіркого шоколаду, цукерок, мармеладу, безе, крему та вершків.

Зараз ви читаєте новину «Іспанська модельєрка пошила плаття з попкорну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі