пʼятниця, 18 січня 2008 15:32

Інопланетян зняли на плівку в Турції

Інопланетян зняли на плівку в Турції

Керівник турецького центру вивчення нерозпізнаних літаючих об"єктів — НЛО — у четвер заявив, що сторож котеджного містечка Ялчін Ялман уперше в світі зняв на відео інопланетян.

Чоловік зафіксував на камеру літаючий апарат, в якому начебто видно контури двох істот. Відеозапис триває 22 хв. З нього видно, що Ялчін Ялман бачив НЛО торік у серпні. У небі він з"являвся вночі кілька діб. Але чому запис вирішили показати лише тепер, науковці не пояснили.

— Уперше в світі на плівці видно не лише тарілку, а й чіткі контури її металевої поверхні, — вважає головний уфолог Турції Хактан Акдоґан. — Але найбільш вражає те, що чоловікові вдалося зняти двох представників інопланетної цивілізації.

У понеділок 14 січня НЛО спостерігали кілька осіб в американському місті Стівенвіль, штат Техас. Вони стверджують, що великий об"єкт рухався без звуку. За формою нагадував тарілку. Навіть удень було видно яскраве світло, яке він випромінював.

5 січня об"єкт, який світився і падав, бачив у небі начальник відділу внутрішніх справ Павлоградської області Казахстану. Водолази кілька разів обстежували річку Бєлая, куди він начебто впав. Однак нічого не знайшли.

Науковці досі не можуть ані підтвердити, ані спростувати версію про існування інопланетних цивілізацій. Повідомлення про появу НЛО в небі з"являються майже щомісяця. Наприклад, 2004 року військово-повітряні сили Мексики оприлюднили запис інфрачервоною камерою. На ньому видно 11 яскравих об"єктів у небі, які швидко рухаються.

Зараз ви читаєте новину «Інопланетян зняли на плівку в Турції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі