пʼятниця, 10 січня 2020 00:36

Індонезієць зґвалтував 195 чоловіків

Автор: DAILYMAIL.CO.UK
  36-річний Рейнхард Сінага почав ґвалтувати чоловіків 12 років тому у Великій Британії. На суді казав — не знав, що примусовий секс між чоловіками теж вважається злочином
36-річний Рейнхард Сінага почав ґвалтувати чоловіків 12 років тому у Великій Британії. На суді казав — не знав, що примусовий секс між чоловіками теж вважається злочином

До 30 років за ґратами засудили 36-річного Рейнхарда Сінагу за зґвалтування 195 чоловіків у Манчестері, Велика Британія. Його батько — один із найбагатших людей Індонезії.

Проти Сінаги свідчили 48 жертв. Звинуватили його в 136 зґвалтуваннях, 15 спробах і восьми сексуальних домаганнях.

— Він ґвалтівник із найбільшою кількістю доведених злочинів у світі, — каже журналістка Емілі Доротс. — Хоча дехто з жертв відмовився говорити про насилля. Прокурор вважає, потерпілих понад 200. Але більшість соромляться розповідати, що з ними зробив насильник. Поліція не змогла встановити особи майже 70 людей. Вони є на відеозаписах і фото Сінаги.

Рейнхард Сінага закінчив університет в Індонезії 2007-го. Тоді ж переїхав навчатися у Велику Британію.

— В Індонезії був душею компанії, — згадує однокурсник Лі Рондал. — Його любили. Міг знайти спільну мову з усіма.

У Манчестері зняв квартиру в популярному серед геїв районі. Не працював. Гроші на життя й навчання надсилав батько. Він володіє елітною нерухомістю в Індонезії. Статки нажив на виробництві пальмової олії.

— Рейнхард постійно скаржився, що доводиться жити скромніше, ніж удома, — говорить його знайомий Свен Янг. — Що в Індонезії не відмовляв собі ні в чому. У них маєток у Джакарті зі слугами й великим автопарком. Але батьки наполягали, щоб отримав британську освіту, повернувся й одружився. Не припускали, що сину не подобаються жінки. Знайшли багату наречену. Рейні щовечора ходив у бари. Знайомився з хлопцями.

У Британії закінчив факультети планування, соціології та гео­графії. Вивчав проблеми сексуальних меншин у різних країнах.

Жертв шукав уранці. Підходив до п'яних студентів біля барів. Розпитував про навчання й музику. Обіцяв відвезти на таксі додому. Там поїв алкоголем, доки не засинали. Декому додавав у напої наркотики.

— Більшість його жертв — не гомосексуалісти, — продовжує Доротс. — Рейнхард цим пишався. Писав друзям, скільки разів зґвалтував кожного чоловіка. Вони не сприймали це серйозно. На суді виявилося, що Сінага не усвідомлював до кінця, що робив. Сприймав це як гру, на яку має право. Поліції дуже боявся. Коли напоїв і кілька разів зґвалтував 18-річного студента, переконував того нікому не розповідати.

У в'язниці Сінага попросив, аби його відвідував священник. Батьки прибули після оголошення вироку. Батько Сайбін Сінага сказав, що більше приїжджати не збирається.

Зараз ви читаєте новину «Індонезієць зґвалтував 195 чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі