понеділок, 16 липня 2007 16:42

Індійські школярі вчаться на цвинтарі

Учні однієї зі шкіл в індійському місті Біхар почали потерпати від нічних жахів. Їхня школа розташована на мусульманському цвинтарі. Батьки і самі школярі звернулися до влади з проханням перенести її в інше місце.

— Я перестав вчитися після того, як багато мертвих повставали з могил, поприходили в мої сни і тепер наказують, щоб я приходив до школи вчасно, — розповідає 6-річний Рагіб Ансарі.

У школі навчається 200 дітей. Коли її починали будувати кілька років тому, влада відмовилася виділити землю в іншому місці. До найближчої школи дітям треба йти 4 години, тому вони були змушені ходити на цвинтар.

— Вони гралися, вчилися, обідали, сидячи на могилах, — розповідає батько Рагіба Ріязуддін Ансарі. — Зараз привиди повиходили. Вони полюють на дітей. Діти від цього хворіють. Їм сняться жахіття, мертві відбирають у них здоров"я.

На мусульманському кладовищі понад 100 поховань. Цвинтар переповнений, і влада неохоче дає дозвіл ховати на ньому. Хоча там з"являються нові могили.

Зараз ви читаєте новину «Індійські школярі вчаться на цвинтарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі