четвер, 04 вересня 2008 20:20

Хлопець Шарон Стоун удвічі молодший за неї

Автор: фото з сайту contactmusic.com
  Американська акторка Шерон Стоун із бойфрендом фотографом Чейзом Дрейфусом. Пару постійно бачать у фешенебельних ресторанах Лос-Анджелеса
Американська акторка Шерон Стоун із бойфрендом фотографом Чейзом Дрейфусом. Пару постійно бачать у фешенебельних ресторанах Лос-Анджелеса

В американської кінозірки 50-річної Шарон Стоун новий роман. Вона зустрічається з 24-річним фотографом Чейзом Дрейфусом. Пара познайомилася в липні на благодійній вечірці, яку влаштувала фундація Стоун "Планета надії". Знайомі актриси кажуть, вона щаслива.

— У 25 років чоловік може провести цілий день, роблячи тобі масаж голови. У 40 — він максимум попросить секретарку відіслати тобі квіти, — коментує Шарон зв"язок із молодшим чоловіком.

Дрейфус задоволений романом із акторкою. Друзі фотографа не повірили, що він зустрічається зі Стоун. Однак Чейз показав декілька фотографій, де вони разом.

— Одного разу вона подзвонила йому, коли ми сиділи в барі, — розповідає приятель Дрейфуса. — Він включив гучний зв"язок на телефоні, аби ми могли почути, що це справді телефонує Шарон Стоун.

Нині пара майже нерозлучна. Їх постійно бачать у ресторанах та парках Лос-Анджелеса. Нещодавно поїхали відпочивати на мексиканський курорт Канкун.

2004 року Стоун розлучилася із останнім, третім чоловіком, видавцем Філом Бронштейном. Відтоді вона майже ні з ким не зустрічалася. Декілька разів натякала, що вирішила стати лесбіянкою.

— Ми всі бісексуальні за своєю природою. Однак сьогодні чоловіки поводяться як жінки. Тому важко розпочинати стосунки, бо люблю чоловіків у старомодному сенсі цього слова. Мені подобається мужність. Нині тільки жінки поводяться сміливо, — пояснює вона.

В актриси є три прийомні сини: 8-річний Рон Джозеф, Лард Вонн, 3 роки та Квін Келлі, 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець Шарон Стоун удвічі молодший за неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі