четвер, 16 жовтня 2008 17:53

Готель розмістили у бомбосховищі

У швейцарському містечку Севелен відкрили перший у світі готель, який не має жодної зірки. Всі зручності тут звели до мінімуму, аби зменшити ціну перебування. Ніч коштує 17 фунтів (147 грн).

— Що менше, то краще — ось наше гасло, — каже Патрік Ріклін. Зі своїм братом-близнюком Францом він відкрив готель.

У закладі є обмеження на кількість гарячої води, яку можна використати. В номери не приходять покоївки, немає телевізора. У кімнатах немає вікон, бо готель розташований у колишньому бомбосховищі. У разі ядерної війни власники закладу зобов"язані прихистити тут місцевих. В бункері 54 спальні місця.

У Швейцарії підземні бункери є в багатьох будинках. Люди перетворили бомбосховища на винні погреби або сауни. Брати Рікліни вперше використали бункер як готель.

Заклад популярний попри відсутність сервісу. Номер у ньому вдесятеро дешевший за кімнату в типовому швейцарському готелі. Іноді бункер винаймають компанії, аби відгуляти якесь свято. Їм подобається, що стіни звуконепроникні, тож сусіди не скаржитимуться на гамір.

Зараз ви читаєте новину «Готель розмістили у бомбосховищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі