середа, 19 вересня 2007 16:10

Головний редактор журналу "Воґ" розпочинає день о 5.45

Автор: фото: reuters/Luke Macgregor
  Анна Вінтур — головний редактор американського журналу мод ”Воґ” на Тижні високої моди в Лондоні. Вона рідко з’являється на публіці без окулярів. Кажуть, за темним склом вона ховає червоні очі диявола
Анна Вінтур — головний редактор американського журналу мод ”Воґ” на Тижні високої моди в Лондоні. Вона рідко з’являється на публіці без окулярів. Кажуть, за темним склом вона ховає червоні очі диявола

Поява головного редактора американського журналу мод "Воґ" Анни Вінтур, 58 років, на показі молодого дизайнера означає, що він вартий уваги й незабаром стане знаменитим.

На Лондонському тижні моди, що розпочався 15 вересня й сьогодні добігає кінця, пощастило 25-річному шотландському модельєру Джонатану Сандерсу. Крім класичних моделей він розробив кілька костюмів з яскравими візерунками, що є його своєрідною візитівкою. Анна Вінтур особисто привітала дизайнера з успіхом колекції. Вона взяла його за обидві руки й поцілувала в щоку.

Вважається, що саме Вінтур стала прообразом головної редакторки-стерви глянцевого журналу в фільмі "Диявол носить "Прада". Вона очолює журнал "Воґ" уже 20 років. Вінтур відома своєю екстравагантністю. Подейкують, що фото на паспорт вона замовила у відомого фотографа за $15 тис.

Робочий день головного редактора журналу розпочинається о 5.45. Кожного ранку в цей час Анна Вінтур іде грати в теніс. Потім їй роблять макіяж і зачіску і везуть на роботу. Хоча жінка любить світські вечірки, на більшості з них не затримується більш ніж на 20 хв. О десятій вечора вона вже лягає спати.

Вінтур рідко знімає окуляри від "Шанель", навіть у приміщеннях. Через це про неї ходить багато чуток. Кажуть, наприклад, що вона — Сатана, й тому ховає свої червоні очі за темним склом.

Редакторка розлучена. Її колишній чоловік, дитячий психіатр Девід Шафер, на 13 років старший за неї. Від цього шлюбу має двоє дітей — сина Чарльза та доньку Кетрін. Вона особливо близька з матір"ю. Часто ходить із нею на модні покази. Кетрін не погоджується, коли матір називають жорстокою тиранкою:

— У неї є мета — випускати чудовий журнал. Це в неї виходить на всі сто. Зрозуміло, що для цього треба бути жорсткою. Однак мама не вимагає від людей більше, ніж від самої себе. Насправді вона дуже благородна жінка й дозволяє мені брати будь-які свої туфлі.

Зараз ви читаєте новину «Головний редактор журналу "Воґ" розпочинає день о 5.45». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі