середа, 17 вересня 2008 19:34

Голкіпер намагався зачаклувати супротивника

Під час футбольного матчу команд "Ніукі" — "Сокозакі" в Демократичній Республіці Конго на стадіоні сталася величезна бійка. Конфлікт спричинив голкіпер "Ніукі". Він вибіг на середину поля та намагався накласти закляття на суперників. Хотів гарантувати своїй команді перемогу.

Дії чаклуна обурили гравців "Сокозакі" та їхніх уболівальників. Почалася бійка. У ній загинули 11 осіб. Ще кілька потрапили до лікарні.

Два роки тому в Танзанії команду "Янга" та її суперника "Сімба" оштрафували за неспортивну поведінку та застосування магії. Очевидці бачили, як за кілька днів до матчу гравці обох команд щось закопували на полі. У результаті команди зіграли внічию, із рахунком 0:0.

У Південно-Африканській Республіці футбольна магія офіційно дозволена. Багато ігор національної футбольної ліги проходять у присутності чаклуна. Він проводить із гравцями спеціальні ритуали. Виварює форму команди в магічних розчинах, викликає духів. Під час гри чаклун сидить поруч із тренером. За свої вміння отримує солідні суми від місцевої федерації футболу.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер намагався зачаклувати супротивника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі