середа, 26 грудня 2007 17:51

Французький президент повіз нову подругу до Єгипту (ФОТО)

Автор: фото: reuters/Ahmed Ali Amir
  Президент Франції Ніколя Саркозі з подругою Карлою Бруні прибули в аеропорт єгипетського міста Луксор, де проведуть Різдвяні свята
Президент Франції Ніколя Саркозі з подругою Карлою Бруні прибули в аеропорт єгипетського міста Луксор, де проведуть Різдвяні свята

Президент Франції Ніколя Саркозі, 52 роки, Різдвяні свята вирішив провести зі своєю новою подругою. 25 грудня він повіз 39-річну колишню модель Карлу Бруні до єгипетського курортного міста Луксор на березі Нілу.

Пара прибула туди на приватному літаку, який президентові позичив його друг, 55-річний мільярдер Вінсент Боллар. Вони зупинились у готелі "Старий Зимовий палац", де пробудуть до кінця тижня. Їхній номер коштує $1100 за ніч (5,5 тис. грн).

Карла Бруні — співачка італійського походження. Свою кар"єру розпочинала як модель. За численні романи Карлу називають серцеїдкою. Серед її коханців були музиканти Ерік Клептон, 62 роки, Мік Джаґґер, 64 роки, та американський мільярдер Дональд Трамп, 61 рік.

Із солістом "Роллінґ Стоунз" Міком Джаґґером Карлу познайомив Клептон. Відрекомендував її як кохання свого життя. Вже за кілька днів Бруні та Джаґґер почали таємно зустрічатися.

— Пізніше я зустрів кілька її попередніх коханців, — розповідає Клептон. — Вони сказали, що Карла досить часто змінює чоловіків. З деякими буває безжалісною.

Сім років тому співачка жила із французьким видавцем Жаном-Полем Ентовеном. Водночас вона завела роман із його сином Рафаелем, який був на 8 років молодший за неї. Від нього і народила сина Аурельєна, якому нині 6 років.

Ніколя Саркозі має двох дорослих синів від першого шлюбу та 10-річного сина Луї від другої дружини Сесилії, 50 років.

Нова обраниця президента молодша за нього на 13 років і вища на 10 см. Ходять чутки, що найближчим часом Саркозі та Бруні одружаться. Мовляв, главі держави потрібна перша леді, а Карла якнайкраще підходить для цієї ролі.

Зараз ви читаєте новину «Французький президент повіз нову подругу до Єгипту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі