четвер, 16 вересня 2021 05:56

Єпископ зрікся сану заради жінки

Іспанський єпископ 52‑річний Ксав'є Новель пішов у відставку минулого місяця. Католицька церква пояснила це особистими причинами. Подробиці не розголошували. Зараз Ксав'є розповів, що закохався. Збирається одружитися із Сільвією Кабаллол. Заради неї відмовився від сану. Жінка має освіту психолога, пише еротичну прозу із сатанинськими мотивами. З першим чоловіком розлучилася.

2010‑го тоді 41‑річний Новель став наймолодшим єпископом Іспанії. Засуджував аборти, закликав лікувати гомосексуалістів і займався екзорцизмом. Був зіркою місцевої церкви, тож рішення піти у відставку — несподіванка. Кажуть, кілька разів зустрічався з представниками Ватикану та Папою. Ксав'є шукає роботу агронома неподалік Барселони.

Найвідомішими книжками Сільвії Кабаллол є "Пекло бажань Габріеля" та трилогія "Амнезія". Читачеві обіцяють сповнену садизму, божевілля та пристрасті подорож. А також боротьбу між добром і злом, Богом і сатаною, що може похитнути цінності та віру.

Раніше Ксав'є зізнався, що в юності закохався у 18‑річну дівчину, хотів із нею одружитися й мати дітей. Проте згодом вирішив стати священником. Тоді казав, що не жалів про свій вибір.

Зараз ви читаєте новину «Єпископ зрікся сану заради жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі