четвер, 26 червня 2008 20:11

Едуард Лимонов покинув вагітну дружину

  Едуард Лимонов не хотів, щоб Катерина Волкова народжувала другу дитину
Едуард Лимонов не хотів, щоб Катерина Волкова народжувала другу дитину

Голова Націонал-більшовицької партії Росії, 65-річний письменник Едуард Лимонов, розлучається із акторкою Катериною Волковою, молодшою на 30 років.

— Я не можу далі терпіти старечий маразм цієї людини, — заявила жінка цього тижня.

Катерина Волкова на восьмому місяці вагітності. Кажуть, Едуард Лимонов був проти народження цієї дитини, тому й залишив дружину.

У подружжя є 3-річний син Богдан. Від першого шлюбу із російським режисером Сергієм Чліянцом Волкова має 16-річну доньку Валерію. Актриса з дітьми переїхала до окремої квартири в Москві.

Катерина Волкова — третя офіційна дружина Лимонова. Вони побралися 23 серпня 2006-го. Перший шлюб політика датований 1973 роком. Він тоді одружився із манекенницею Оленою Щаповою. Наступного року подружжя емігрувало до США. Розлучилися за три роки. Щапова вийшла заміж за італійця, графа де Карлі.

Із московською співачкою Наталею Медведєвою Лимонов одружився 1982-го, прожили 13 років. 2003 року вона померла від передозування наркотиків.

До першого одруження Едуард Лимонов шість років прожив із харківською художницею Анною Рубінштейн. 1966-го переїхав із нею до Москви. 1990 року вона повісилася на ремінці дамської сумочки.

Зараз ви читаєте новину «Едуард Лимонов покинув вагітну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі