неділя, 29 липня 2007 17:36

Джорджу Клуні не пощастило з віллою

47-річний голлівудський актор Джордж Клуні за $16 млн п"ять років тому придбав віллу Олеандра на побережжі італійського озера Комо. Як тільки переселився туди жити, у зірки почалися неприємності.

Спочатку з місцевої фабрики в озеро витекла нафта. Через кілька місяців стало відомо, що поблизу вілли почнеться масова забудова. А це дасть змогу численним фанаткам Клуні збиратися поблизу будинку.

Минулого тижня італійська організація з питань захисту довкілля опублікувала невтішні для Клуні результати аналізу води з озера. Навколо Олеандри вона найбільш забруднена в цілій Італії.

У воді приватного пляжу актора повно бактерій гниття і розкладу. Концентрація деяких мікроорганізмів перевищує дозволені норми в 10 разів.

— Там, де озеро сильно забруднене, можна підхопити шкірну інфекцію або дерматит, — каже один із біологів, який досліджував зразки води. — На такому ж пляжі, як у Клуні, може бути щось небезпечніше, наприклад, бактерії сальмонели.

Організація загалом перевірила 120 пляжів на берегах озер. 70 із них не відповідають екологічним нормам.

Зараз ви читаєте новину «Джорджу Клуні не пощастило з віллою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі