вівторок, 22 квітня 2008 18:18

Джордж Буш-старший спіймав 60-кілограмову рибу

Автор: фото: REUTERS/Andy Mill
  Джордж Буш-старший (ліворуч) на риболовлі із другом Джорджем Вудом. Атлантичний хижий тарпон виростає до 2,4 метра, вага іноді сягає 150 кілограмів
Джордж Буш-старший (ліворуч) на риболовлі із другом Джорджем Вудом. Атлантичний хижий тарпон виростає до 2,4 метра, вага іноді сягає 150 кілограмів

Колишній президент США 83-річний Джордж Буш-старший спіймав 60-кілограмову рибу неподалік берегів Флориди. Батько діючого американського президента досі веде активний спосіб життя — полюбляє риболовлю та стрибки з парашутом.

Спіймавши хижу рибу тарпон, Буш-старший відпустив її. На думку колишнього президента, щоб отримати задоволення від риболовлі — не обов"язково вбивати здобич.

Торік улітку родина Бушів приймала президента Росії Володимира Путіна у своєму маєтку в Кеннебанкпорті, що на березі Атлантичного океану. Діючий президент із гостем і батьком також рибалили. Рибу спіймав лише Путін. Це був окунь. Його вирішили відпустити.

Джордж Буш-старший був президентом США у 1989–1993 роках. Усе життя він займався спортом. Півроку тому 83-річний екс-президент вшосте стрибнув із парашутом. Він вирішив влаштувати сюрприз гостям на церемонії відкриття президентського музею свого імені в місті Коледж Стейшн, штат Техас. 85-річчя в червні 2009-го екс-президент також хоче відсвяткувати стрибком із парашутом.

У Барбари та Джорджа Бушів п"ятеро дітей. Перший син — Джордж Буш-молодший — нинішній президент США. На цій посаді перебуває другий термін. До того був губернатором штату Техас.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш-старший спіймав 60-кілограмову рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі