четвер, 08 листопада 2007 17:48

Джекі Біббі просидів зі зміями 45 хвилин

56-річний Джекі Біббі з американського міста Даблін у штаті Техас відомий як "Чоловік-змія з Техасу". У понеділок він просидів 45 хв. у ванні з 87 гримучими зміями. Біббі побив власний рекорд. Кілька років тому він заліз до ванни з 12 отруйними зміями.

Нове досягнення чоловіка занесли до Книги рекордів Гіннеса. Спеціально для цієї події замовили прозору ванну. Крізь неї можна було побачити, як небезпечні змії пересувалися по тілу рекордсмена. Вони залазили йому під руки, повзали між ногами.

Жодна змія не вкусила Біббі. Він каже, головне не робити різких рухів, бо можна потривожити плазунів і спровокувати напад.

Торік Джекі потрапив до Книги рекордів Гіннеса завдяки тому, що одночасно тримав у роті за хвости 10 гримучих змій. Найближчим часом він збирається покращити цей результат.

Рекордсмен працює з отруйними зміями з 1969-го. Плазуни кусали його 8 разів, після цього Джекі потрапляв до лікарні. Біббі регулярно веде шоу в Техасі, а також їздить з виступами іншими штатами. Останні кілька років він демонструє свої здібності у Європі.

Зараз ви читаєте новину «Джекі Біббі просидів зі зміями 45 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі