понеділок, 12 травня 2008 17:47

Донька президента Буша вийшла заміж (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS
  Справа наліво: президент США Джордж Буш, його донька Дженна з чоловіком Генрі Хагером, дружина Лора Буш та донька Барбара після церемонії одруження
Справа наліво: президент США Джордж Буш, його донька Дженна з чоловіком Генрі Хагером, дружина Лора Буш та донька Барбара після церемонії одруження

Донька американського президента Джорджа Буша 26-річна Дженна вийшла заміж. Її чоловіком став син заступника міністра освіти США 30-річний Генрі Хагер. Весілля пройшло на техаському ранчо глави держави в місті Кроуфорд.

На церемонію, яка розпочалося в суботу на заході сонця, запросили 200 родичів і друзів молодих. Дружкою Дженни була сестра-близнючка Барбара. Вінчання провів пастор і духовний наставник Буша.

Сукню нареченій шив іспанський дизайнер Оскар де ла Рента, який працював у будинках моди "Крістіан Діор", "Елізабет Арден" та "Ланвін". На прохання Дженни плаття прикрасили лише тонкою вишивкою.

Дженна та Генрі познайомилися під час другої президентської кампанії Джорджа Буша 2004 року. Генрі закінчив університет і стажувався у штабі республіканської партії як експерт з економічної політики. Дженна та її сестра Барбара допомагали батькові й кілька разів виступали із промовами у штабі республіканців.

Вперше Дженна та Генрі з"явилися разом на обіді на честь британського принца Чарльза та Каміли Паркер Боулз у Білому домі 2005 року. Вони заручилися в серпні 2007-го.

Задовго до весілля Дженна розповідала, що не вважає себе публічною особою й не хоче гучного весілля. Вона відмовилася святкувати шлюб у Білому домі у Вашингтоні. На церемонію на ранчо Бушів не пустили журналістів, військові на кілька годин перекрили повітряний простір над Кроуфордом.

Молодята планують провести медовий місяць у Європі. Невдовзі переїдуть до міста Балтимор на сході США, де придбали будинок за $440 тис.

Сестра Дженни Барбара кілька років зустрічається з товаришем по університету Джеєм Блаунтом. Він на кілька років молодший за неї. Близнючки кілька разів потрапляли до поліцейських відділків через вживання алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Донька президента Буша вийшла заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі