вівторок, 24 квітня 2007 17:05

Донька Качинського побралася з політичним опонентом батька

26-річна Марта Качинська, донька президента Польщі, вдруге вийшла заміж. Її новим чоловіком став Мартін Дубенецький. Він юрист і член партії Союз демократичних лівих сил. До цієї політичної організації входить багато колишніх комуністів.

Вона мала більшість у парламенті Польщі до виборів 2005 року. Тоді до влади прийшла партія "Закон і справедливість", яку очолюють брати Качинські. Дві політичні сили — непримиренні супротивники.

Однак це не завадило шлюбу. Зі своїм першим чоловіком донька 57-річного Леха Качинського розлучилася наприкінці 2006-го. Залишилася одна з донькою Євою.

Марта ще з часів навчання у Гданському університеті знайома з Дубенецьким. Його батько Марек — один із провідних діячів Союзу демократичних лівих сил.

Не дивлячись на розходження політичних поглядів, Лех Качинський та його зять мають непогані стосунки. Наречені ще до весілля відвідали резиденцію глави держави на Хельській косі. Президент Польщі був присутнім на церемонії вінчання і сам повів доньку до вівтаря.

Зараз ви читаєте новину «Донька Качинського побралася з політичним опонентом батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі