середа, 26 січня 2011 05:30

"Для країни, яка постійно з кимсь воює, це нормальні речі"

Лідер гурту "Танок на Майдані Конґо" 36-річний Олег Михайлюта в московському аеропорту "Домодєдово" бував кілька разів.

— Перед посадкою у літак служба безпеки практично роздягає кожного пасажира. Бачив, як чоловіка примусили роззутися, бо щось запідозрили. Він зняв взуття, але там нічого не було. Працівники йому подякували і вибачилися. Для країни, яка постійно з кимсь воює, це нормальні речі, проте вони дратують нормальних людей. Охорони там багато, ходять у залі очікування, придивляються до підозрілих пасажирів.

— Сьогодні маю летіти в Москву, розучувати сценарій нового фільму, — каже у вівторок столична актриса Ольга Сумська, 44 роки. — Дуже боюся, але маю їхати, бо давно запланувала поїздку. До залу очікування аеропорту може зайти будь-хто. Перевірки починаються перед посадкою. Речі проїжджають через сканери. Пасажирів по черзі заводять на майданчик, просвічують рентгеном. Завжди помічала, що там дуже ретельний огляд. Не розумію, як можна було пронести 7 кілограмів вибухівки.

Зараз ви читаєте новину «"Для країни, яка постійно з кимсь воює, це нормальні речі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі