пʼятниця, 04 квітня 2008 16:55

Дівчина-геній стала повією

  Суф’я Юсоф у 13 років стала студенткою Оксфорду
Суф’я Юсоф у 13 років стала студенткою Оксфорду

1997-го британка Суф"я Юсоф, якій тоді було 13 років, стала студенткою одного з Оксфордських коледжів. Викладачі запевняли, що в неї велике наукове майбутнє. Але за 10 років Суф"я почала займатися проституцією. Нині вона заробляє по $260 за годину і паралельно навчається в одному з економічних навчальних закладів Лондона.

Провчившись в оксфордському коледжі св. Гільди три роки, Суф"я втекла. За кілька місяців її знайшли в місті Борнемут, де дівчина працювала офіціанткою кафе. Вона казала, що батьки примушують її навчатися і знущаються з неї. Суф"я зацікавилася ісламом, почала носити хіджаб.

Батьки все заперечували.

— Ми завжди поважали її думку, — каже батько Фарук Юсоф. — Вона робила все, що хотіла. Навіть їжу обирала сама: відмовлялася їсти продукти "МакДональдзу" та фірми "Нестле". Пила лише свіжовичавлені апельсинові соки, їла хліб грубого помолу та овочі.

2004 року Суф"я вийшла заміж за юридичного консультанта Джонатана Маршала. Однак шлюб розпався за 13 місяців.

Родина Юсоф родом із Малайзії. Дітей навчав батько. Він розробив систему, за якою основну увагу приділяв природничим наукам та математиці. Брат і сестра Суф"ї теж стали студентами Оксфорду у 16 років.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина-геній стала повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі