четвер, 17 вересня 2020 07:35

Дівчина відрізала собі руку заради страховки

Автор: NEWS.SKY.COM
  22-річна Юлія Адлесіч каже, що відрізала собі руку випадково. Потім просила дати їй умовний термін. Але суддя вирішив, що шахрайство надто зухвале
22-річна Юлія Адлесіч каже, що відрізала собі руку випадково. Потім просила дати їй умовний термін. Але суддя вирішив, що шахрайство надто зухвале

У Словенії 22-річна Юлія Адлесіч умисне відрізала собі руку циркулярною пилкою, щоб отримати понад мільйон євро страховки. Це більш як 33 млн грн. Суд засудив її до двох років тюрми за шахрайство.

Адлесіч відрізала ліву руку трохи вище зап'ястя. У лікарні розповіла, що постраждала, коли пиляла гілки. Як встановив суд у Любляні, рік тому дівчина оформила п'ять страхових полісів. У шахрайській схемі їй допомагав хлопець і його батько. Хлопця засудили до трьох років позбавлення волі, а батька — до року умовно.

Під час госпіталізації Юлія не взяла із собою відрізану кінцівку, щоб зробити інвалідність незворотною. Це здалося лікарям дивним. Хлопець одразу дзвонив їхнім страховим агентам. Однак руку знайшли й пришили.

Прокуратура повідомила, що за кілька днів до інциденту хлопець Юлії шукав в інтернеті інформацію, як працюють протези кисті. Це стало ще одним доказом провини підозрюваної. На суді Адлесіч усе заперечувала.

— Переконувала, що ніхто б не став себе умисно калічити. Але гілки вони не пиляли, — каже журналіст Дарко Лойчин. — Батька Юліного хлопця вже звинувачували, що шахраював із страховками. Заявляв, наче його пограбували.

Лікарі кажуть, що з пришитою рукою будуть проблеми до кінця життя. Вона ніколи не працюватиме, як здорова.

Якби схема спрацювала, Юлія отримала б понад півмільйона євро, а решту — щомісячними платежами.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина відрізала собі руку заради страховки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі