понеділок, 13 жовтня 2008 14:45

Дівчат тримали в полоні на "дитячій фермі"

Поліцейські визволили сім вагітних дівчат із поліклініки нігерійського міста Енуґу. Підлітків від 15 до 18 років тримали в полоні працівники установи. Вони планували продати новонароджених.

"Дитячою фермою" керували два власники лікарні та дві медсестри. Дівчата були в полоні протягом півроку. "Накрити" підпільну діяльність допомогла одна з ув"язнених. 17-річній дівчині вдалося втекти.

22 вагітних вдалося врятувати з полону у травні цього року. У серпні семеро дівчат визволили з іншої лікарні Енуґу.

Вагітних дівчат викрадали у селищах по всій країні та відвозили в лікарню. Іноді лікарі ув"язнювали майбутніх матерів-одиначок, які прийшли на медогляд. Потім дівчат тримали в полоні до пологів. Немовлят продавали багатим нігерійцям в середньому по 100 євро (674 грн). Інколи дітей всиновляли і виховували як своїх. Однак частіше робили з них маленьких рабів або взагалі вбивали під час язичницьких релігійних ритуалів.

В американському місті Салем, що в штаті Нью-Гемпшир, два роки тому вагітну 19-річну дівчину тримали під домашнім арештом власні батьки. Вони зв"язали доньку, але тій вдалося виплутатися з мотузок та втекти. Виявилося, що 54-річний Ніколас Кампф та його дружина Лола закривали дівчину, аби змусити її зробити аборт.

Зараз ви читаєте новину «Дівчат тримали в полоні на "дитячій фермі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі