вівторок, 23 вересня 2008 16:01

Дикі тварини ходять вулицями

В американському штаті Техас вулицями міст ходять дикі тварини. Більшість із них втекли із зоопарків після урагану "Айк".

У прибережному техаському місті Крістал Біч помітили тигра. Кажуть, тварина жила у центрі дикої природи. Опинилася на волі з кількома пеліканами та черепахами після урагану. Місцеві спеціалісти намагаються виловити тигра. Попереджають, що наближатися до нього небезпечно: він голодний.

На техаському півострові Болівар 11-річна левиця перечікувала ураган в одній з місцевих церков. Тварина була зі своїм  власником. Чоловік не встиг вчасно евакуюватися. Очевидці запевняють, що левиця поводилася тихо й нікого не чіпала.

У Техасі на вулицях опинилося й багато худоби. Деякі жителі не змогли забрати з собою корів, коней, свиней та курей. Ті, що не загинули під час урагану, блукають вулицями у пошуках їжі. У місцевих притулках для тварин є понад півтисячі загублених котів і собак. Під час евакуації багато власників залишили їх удома.

Урагану "Айк" давали чотири з п"яти можливих балів за шкалою Сафіра-Сімпсона. У Техасі загинула 51 людина. Збитки оцінюють майже у $18 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Дикі тварини ходять вулицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі