середа, 24 жовтня 2007 18:42

Дідусі з Брайтон-Біч обрали найкращу бабусю

Автор: фото: REUTERS/Mike Segar
  75-річна Ганна Малкіна-Шумаєр виступає на конкурсі талантів у змаганні ”Ваша Величність Бабуся” в Нью-Йорку
75-річна Ганна Малкіна-Шумаєр виступає на конкурсі талантів у змаганні ”Ваша Величність Бабуся” в Нью-Йорку

15 бабусь і один дід, переодягнутий у жінку, минулої суботи боролися за звання найпривабливішої літньої людини Брайтон-Біч. У цьому районі Нью-Йорка живуть здебільшого російськомовні емігранти-євреї.

Конкурс "Ваша Величність Бабуся" проводився вшосте. Для нього спеціально зняли нічний клуб. Учасники, яких поділили на "зрілих" та "старших", перевдягалися двічі. Спершу дефілювали у вечірньому вбранні. Потім, за правилами конкурсів краси, мав бути вихід у купальниках. Натомість вони надягали фартухи та в"язані шарфи. Серед членів журі були виключно діди з Брайтон-Біч.

Найвидовищнішим вийшов конкурс талантів. Конкурсанти танцювали і співали на сцені, показували гімнастичні вправи з йоги. Одна бабуся навіть влаштувала бій з онукою на бутафорських мечах у лицарських обладунках.

У категорії "зрілих" бабусь найгарнішою визнали Галину Басову, якій нині за 60. Вона отримала титул "Міс Бабуся". На батьківщині Басова працювала вчителькою інформатики. Найпривабливішою "старшою" жінкою назвали 75-річну руду Ганну Малкіну-Шумаєр, якій дістався титул "Королева-Бабуся". Приз глядацьких симпатій отримала колишня українка, лікарка Марія Давидова.

У районі Брайтон-Біч проживає майже 350 тис. вихідців із колишнього СРСР, переважно росіян та українців. Торік радянський емігрант Алік Брук-Красний став першим російськомовним депутатом законодавчої асамблеї штату Нью-Йорк.

Зараз ви читаєте новину «Дідусі з Брайтон-Біч обрали найкращу бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі