вівторок, 24 липня 2007 18:25

Девід і Вікторія Бекхеми переїхали до США

Автор: фото: REUTERS/Phil McCarten
  Подружжя Бекхемів прибуло на вечірку в Музеї сучасного мистецтва у Лос-Анджелесі. З нагоди переїзду сім’ї до США її організував друг футболіста актор Том Круз
Подружжя Бекхемів прибуло на вечірку в Музеї сучасного мистецтва у Лос-Анджелесі. З нагоди переїзду сім’ї до США її організував друг футболіста актор Том Круз

Аеропорт у Лос-Анджелесі минулого четверга майже повністю оточили поліцейські. До Штатів разом із трьома синами прилетіло британське подружжя Девід і Вікторія Бекхеми. Зустрічали їх фанати й журналісти близько 700 видань з усього світу.

— Хочете — вірте, хочете — ні, але без усього того галасу навколо нас із дружиною, я — цілком нормальна людина, — сказав у аеропорту колишній капітан англійської збірної з футболу Девід Бекхем, 32 роки. — Я зараз поговорю з вами, а тоді поїду додому. Хочу стрибнути разом із дітьми в басейн. Завтра у мене гра.

Сім"я Бекхемів переїхала до США, бо Девід тепер виступатиме за американську команду "Лос-Анджелес Ґелексі". Наступного дня після прильоту новий клуб футболіста грав товариський матч з командою англійської прем"єр-ліги "Челсі". Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь англійців. Бекхем лише вісім разів торкнувся м"яча.

Доки Девід звикає до нової команди, 33-річна Вікторія займається кар"єрою актриси. Їхньому переїзду з Британії до США присвятили реаліті-шоу. Зважаючи на рейтинги, телеглядачам воно сподобалося. Про колишню учасницю гурту "Спайс Гьорлз" критики висловлювалися менш схвально. Називали шоу "суцільною оргією самозамилування", а місіс Бекхем — манірною і вульгарною.

Нині сім"я Бекхемів живе в Беверлі-Хілз, в особняку за $22 млн. На честь їхнього переїзду до США близький друг футболіста актор Том Круз із дружиною Кеті Холмс влаштували вечірку в Музеї сучасного мистецтва. Перед входом для гостей розстелили стометрову червону доріжку.

Зараз ви читаєте новину «Девід і Вікторія Бекхеми переїхали до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі