пʼятниця, 03 жовтня 2008 18:08

Чоловіка заарештували в тисячний раз

Чоловіка заарештували в тисячний раз

В американському місті Лексінгтон, штат Кентуккі, 59-річного безпритульного та безробітного Генрі Ерла заарештували в тисячний раз.

Він керував автомобілем у нетверезому стані. Нині він є рекордсменом світу за кількістю порушень правил дорожнього руху. Окрім тисячі арештів, поліцейські зупиняли його за дрібні порушення ще понад 300 разів, однак одразу ж відпускали.

Уперше Генрі потрапив у нетверезому стані до рук правоохоронців 1992 року. Відтоді його регулярно штрафують, саджають за ґрати і відбирають права. 2008-й рік був порівняно спокійним. За дев"ять місяців його арештували 35 разів. Це вдвічі менше за середньорічний показник.

Ерл уже відсидів у в"язниці 4140 днів. Але на цей ювілейний раз суддя вирішив, що в Генрі буде особливий арешт. Американець просидить за ґратами тисячу днів.

Генрі давно став зіркою місцевого телебачення та преси. У нього є свої фанати, які ведуть сайт "Що сталося з Генрі Ерлом?". На сайті публікують останні новини про чоловіка. Його регулярно запрошують виступати на телевізійні шоу та беруть інтерв"ю.

У січні цього року в Британії затримали чоловіка за рекордне перевищення швидкості в історії країни. 33-річний Тім Брейді розігнав свій "Порше-911 Турбо" до 275 км/год. на дорозі поблизу міста Абінгдон в граф-стві Оксфордшир. Порушника на три роки позбавили водійських прав і засудили до 10 тижнів позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка заарештували в тисячний раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі