четвер, 10 вересня 2020 06:20

Чоловіка судитимуть за брехню про хворого діда

В австралійському Сіднеї заарештували 30-річного чоловіка за порушення карантину. Показав документ, що начебто мав відвідати хворого діда. Насправді поїхав додому. Порушнику загрожує штраф від $1 до $5 тис., або 140 тис. грн.

Чоловік прибув зі США в аеропорт Сіднея, звідки його забрали в готель. Там мав пробути два тижні на карантині. Але наступного ранку випустили.

— Ми враховуємо обставини людей, — пояснює шериф Івон Малєцкі. — Тут ішлося про візит до родича при смерті. У подібних випадках маємо дозволити провідати недужого, за інструкцією. Але документи все одно перевіряємо. Передаємо інформацію — хто приїхав, щоб медики були напоготові. Так з'ясували, що діда не існує. Люди вчиняють дуже негідно. Ризикують здоров'ям усіх.

Чоловіка заарештували. Звинуватили в недотриманні карантину і наданні фальшивих документів. Порушника повернули на карантин у готель.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка судитимуть за брехню про хворого діда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі