четвер, 26 листопада 2020 00:41

Чоловік заразився малярією, лихоманкою денге та коронавірусом

Працівник британської благодійної організації Ян Джонс під час поїздки в Індію захворів на коронавірус, лихоманку денге та малярію. Тепер ще лікується від укусу кобри.

Джонса поклали в місцеву лікарню. Скаржився на порушення координації та погіршення зору — все бачив розмито. Медики з'ясували, що минулого тижня його вкусила чорна королівська кобра в селі неподалік індійського міста ­Джодхпур.

— Яна доправили в лікарню після укусу змії, — розповідає лікар Абхішек Татер. — Він не звертався до медиків, доки не з'явилися симптоми. Ми підозрювали, що він захворів на коронавірус удруге, але тести виявилися негативними.

Джонс — колишній медик. Приїхав до Індії налагоджувати роботу благодійної ініціативи на підтримку майстрів у провінції Раджастан. Оселився в приміщенні складу організації.

— Почув, що гавкає собака, — каже Татер. — Коли вийшов, відчув, що нога пече. Кобра зреагувала на його рух і двічі вкусила.

Сім'я Джонса оголосила в інтернеті збір коштів. На лікарняні витрати і квиток додому треба 12 тис. фунтів — понад 450 тис. грн.

— Батько в Індії вже перехворів на малярію та лихоманку денге. Потім підхопив коронавірус, — пише син Джонса Себастьян. — Думаю, час зупинитися. Батько впевнений, що досі живий завдяки його добрим справам. Але завдячуємо його здоровому способу життя. Будь ласка, допоможіть нам зібрати кошти, щоб оплатити лікарняні рахунки. Щойно його випишуть, ми купуємо квиток у Британію.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік заразився малярією, лихоманкою денге та коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі