четвер, 22 листопада 2007 18:01

Через товсту дружину чоловіка не пускають до Нової Зеландії

Коли 35-річному жителеві Уельсу Річі Трісайзу запропонували цікаву роботу в Новій Зеландії, він вирішив перебратися туди назавжди. Однак імміграційна служба відмовила йому. Він надто товстий, а отже його лікування буде дорогим для системи охорони здоров"я країни.

— Мій лікар довгий час сміявся з мене. Він казав, що за все життя не чув такої нісенітниці, — щоб у громадянстві відмовляли на підставі надмірної ваги, — розповідає Трісайз. — Товсті люди зовсім не обов"язково мають проблеми зі здоров"ям.

Однак чоловік сів на дієту і схуд на 10 кг. Його талія зменшилася на 5 см, і йому дозволили перебратися до Окленда. Та після цього виявилося, що проблеми з зайвою вагою має його дружина. 33-річна Роуен, фотограф за професією, досі не може схуднути. Тому подружжю не дозволяють переїхати до Нової Зеландії.

Трісайзи погоджуються, що повні, але не товсті. Вони регулярно займаються спортом, подорожують на велосипедах. Чоловік довгий час грав у реґбі.

Річі Трісайз — висококваліфікований спеціаліст із підводних кабелів. Він працівник телевізійної мережі "Південний хрест". Через формальність, яка заважає йому іммігрувати, компанія не зможе розпочати роботу в Новій Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Через товсту дружину чоловіка не пускають до Нової Зеландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі