вівторок, 22 вересня 2009 20:07

Через бійку в дитсадку евакуювали 300 людей

Через бійку з дитсадка "Дзвіночок" у російському місті Шелехово Іркутської області евакуювали майже 300 людей. У конфлікт між дітьми втрутилися дорослі. Вони побилися й розприскали у приміщенні перцевий газ.

Почалося з того, що вихованець Саша Федосов образив Поліну Нагалюк. Вона поскаржилася дідусеві, який працює в дитсадку двірником. Той покликав Сашу й накричав на нього.

Вихователька групи побачила це й зателефонувала Сашиним батькам. Сказала, що дитину побили. Ті одразу ж приїхали до дитсадка. Батько Сашка та дідусь Поліни посварилися. Федосов ударив двірника в обличчя.

Тоді дід викликав до дитсадка свого сина — батька Поліни. Він побився із старшим Федосовим просто перед дітьми. У конфлікт втрутилася мати Саші. Вона дістала із сумочки балончик із перцевим газом і приснула ним в очі обом чоловікам.

Від їдкої речовини дітям стало зле — нудило, почався кашель. Вихователі вивели всіх надвір. До дитсадка викликали міліцію. Учасників бійки забрали до відділка.

Зараз ви читаєте новину «Через бійку в дитсадку евакуювали 300 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі