пʼятниця, 08 лютого 2008 16:32

Чарльз Лі розстріляв засідання мерії

У четвер на початку засідання мерії в містечку Керквуд, що в американському штаті Міссурі, до зали увірвався чоловік і з криками "Убити мера!" розпочав стрілянину. Троє членів міської ради загинули на місці пригоди. Мера округу Майка Свобода і ще кількох осіб госпіталізували з тяжкими вогнепальними пораненнями.

Джанет Макніколс, яка була на засіданні, розповіла, що чоловік бігав залою, де засідало 30 чиновників. Він стріляв і кричав. Перед тим як увірватися до зали, застрелив двох охоронців. Дехто з членів ради відбивався від нього стільцями, жбурляв усім, що було під рукою. Зловмисника зупинили лише кулі поліцейських, від яких чоловік помер.

52-річного Чарльза Лі Торнтона, місцевого політичного активіста, добре знали в мерії. Він неодноразово з"являвся на публічних засіданнях, зриваючи виступи чиновників. Якось вибіг на подіум із плакатом, де був зображений віслюк, і почав обзивати мера. Торнтона виводили з зали, але, за законом, заборонити йому з"являтися на засіданнях не могли.

Майже всі жителі Керквуда знають одне одного. Люди розповідають, що Торнтон мав  бізнес. У чоловіка постійно виникали проблеми з місцевою владою. Він скаржився на закони, вимагав кращих умов для дрібних підприємців, часто дозволяв собі грубощі на адресу муніципалітету.

Зараз ви читаєте новину «Чарльз Лі розстріляв засідання мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі