вівторок, 27 травня 2008 17:53

Cамогубець отруїв 50 чоловік

До лікарні японського міста Кумамото привезли фермера. Він вирішив накласти на себе руки й випив пестициди. Медсестра надавила чоловікові на живіт і його знудило. Майже 50 членів медперсоналу та пацієнтів одразу відчули біль у голові, запаморочення і труднощі з диханням.

Самогубця врятувати не вдалося. Він помер за кілька годин. Пацієнтів перевели до іншої лікарні. Стан 72-річного хворого на пневмонію, який також вдихнув отруйних випарів, критичний. Клініку закрили для санітарної обробки.

За останні кілька місяців побільшало самогубств, скоєних за допомогою хімічних речовин. У квітні, використавши сірководень, вкоротили собі віку 50 японців. Рецепти приготування отруйних речовин із побутової хімії люди знаходять в Інтернеті.

На початку цього місяця в місті Отару на острові Хоккайдо 350 осіб вибігли із квартир, відчувши запах сірководню. Багатьох нудило, деякі знепритомніли. Отруйний газ поширювався із квартири 24-річного самогубця.

Кілька тижнів тому 14-річна самогубця отруїла сірководнем майже 100 сусідів.

За офіційним даними, щороку в Японії добровільно йде з життя приблизно 32 тис. чоловік. Ця країна посідає друге місце за кількістю самогубств у світі після Росії.

Зараз ви читаєте новину «Cамогубець отруїв 50 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі