понеділок, 02 квітня 2007 15:17

Брітні Спірс обрали дурепою року

Перед 1 квітня американці визначають найдурніших знаменитостей минулого року. У США день сміху називають днем дурня. Цього року рейтинг очолила співачка Брітні Спірс, 25 років.

За неї висловилися 76% опитаних американців. Вони згадали, як Брітні гуляла на вечірках без спідньої білизни, поголила голову, намагалася вкоротити собі віку й зрештою опинилася в реабілітаційній клініці.

Спірс відібрала першість 48-річного співака Майкла Джексона. Останнього визнавали найбільшим дурнем чотири роки поспіль. До першої десятки 2007-го потрапили також президент Джордж Буш і віце-президент Дік Чейні. Вони опинилися на четвертій та шостій сходинках відповідно.

1 квітня розігрують одне одного не лише друзі й родичі. Над глядачами й слухачами жартують загальнонаціональні телеканали та радіостанції.

1957 року британська телекомпанія ВВС у випуску новин повідомила, що завдяки помірній зимі швейцарські фермери матимуть хороший урожай лапші. На відео показували людей, які зривають із дерев довгі макаронини. Сотні глядачів зателефонували до офісу телеканалу з проханням отримати розсаду дерев.

1962-го в новинах телевізійного телеканалу Швеції виступив технічний спеціаліст. Він розповів, що вчені знайшли спосіб перетворення чорно-білих телевізорів на кольорові. Для цього, мовляв, треба натягнути нейлонову панчоху на екран. Багато глядачів так і зробили.

1967 року британський астроном Патрік Мур переконав багатьох радіослухачів, що вони зможуть відчути на Землі стан невагомості. Він вигадав, що рівно о 9.47 планета Плутон проходитиме за Юпітером. Через це, мовляв, на Землі зменшиться сила тяжіння. У цей момент потрібно підскочити. Сотні людей подзвонили на передачу й заявили, що справді відчули ефект невагомості.

Якось водій німецького вченого Альберта Ейнштейна переконав шефа дозволити йому прочитати одну зі складних лекцій з теорії відносності. 1 квітня, видаючи себе за Ейнштейна, він упевнено виступив перед групою науковців. Коли наприкінці йому задали непросте математичне запитання, чоловік не розгубився:

— Ваше запитання настільки просте, що я попрошу свого водія відповісти на нього, — сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс обрали дурепою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі