четвер, 20 вересня 2007 18:16

Британка розлучається з сином бін Ладена

51-річна британка Джейн Фелікс-Браун у квітні цього року вийшла заміж за четвертого сина Осами бін Ладена Омара, 27 років.

Менше ніж за півроку вони вирішили розлучитися. Фелікс-Браун, яка вже п"ять разів була заміжньою, боїться родини нареченого. Каже, що її вороже сприймають.

— Вони не прийняли мене, тому що я британка, я вдвічі старша за нього і виходила заміж уже п"ять разів, — пояснює жінка. — Це був дуже міцний шлюб, але я не хочу побачити смерть свого чоловіка.

Джейн стверджує, що Омарові телефонували невідомі й погрожували вбити, якщо він не розлучиться з "невірною". На її думку, це міг бути навіть батько чоловіка, якого не задовольнив шлюб сина з християнкою.

— Я тільки хочу, щоб цей кошмар закінчився, і Омар зі своїм 3-річним сином повернулися до нормального життя, — каже британка.

Сам Омар говорить, що востаннє бачив свого батька 2000 року. Відтоді нічого не чув від нього. Від Осами бін Ладена тоді відмовилася вся родина. Його також позбавили саудівського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Британка розлучається з сином бін Ладена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі