неділя, 15 липня 2007 18:22

Британка 50 разів намагалася покінчити з життям

44-річна британка Емі Делламура з уельського міста Аберіствіт — колишня професійна гольфістка. Коли почалися проблеми зі здоров"ям і вже не можна було займатися спортом, вона вирішила покінчити з життям.

Спина й ноги Делламури почали боліти 2001 року. Біль був нестерпним. Через два роки з розпачу вона вперше спробувала втопитися в Атлантичному океані. Тоді її врятувала берегова служба.

Протягом п"яти років жінка повторювала спробу п"ятдесят разів. У кожному випадку або поліція, або рятувальники виловлювали її з моря. Один поліцейський навіть отримав нагороду за її спасіння. Того разу жінка запливла на чверть кілометра, й офіцер самотужки тягнув її до берега.

— Ми постійно ризикуємо життям наших людей і витрачаємо великі гроші, — скаржиться шеф місцевої поліції. — У жінки є багато значно дешевших способів привернути увагу до своїх проблем.

Щоб постійно утримувати берегову охорону насторожі в очікуванні чергової спроби Делламури накласти на себе руки, з бюджету міста витратили мільйон фунтів (10 млн грн). Тому нещодавно окружний суд Уельсу заборонив жінці навіть підходити до моря, з"являтися на набережній або на пірсі.

Зараз ви читаєте новину «Британка 50 разів намагалася покінчити з життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі