понеділок, 04 лютого 2008 17:16

Британець пішов до Індії пішки без грошей

28-річний Марк Бойл із британського міста Брістоль планує пішки дійти до Індії. Чоловік вирушив у подорож минулої середи і не взяв із собою кредитних карток, готівки та дорожніх чеків.

— У мене є сонцезахисний крем, ніж, ложка, мотузка, — каже мандрівник. — На їжу та дах над головою зароблятиму роботою.

Кінцева зупинка колишнього бізнесмена — місце народження Махатми Ганді. Мадрівка на 14 500 км триватиме, за підрахунками Бойла, до 2,5 року. Він уже подорожував до Азії і вважає, що там у нього не виникне жодних проблем. Однак переконаний, що на нього чекає багато непорозумінь у Європі.

Долаючи в день 25–55 км, чоловік відвідає Францію, Італію, східну Європу, Іран, Афганістан та Пакистан. До місця народження Ганді у Порбандарі Бойл дістанеться західним узбережжям Індії. Найбільша складність, на його думку, виникне під час перетину Ла-Маншу:

— Я пояснюватиму контролерам свої наміри, доки вони не пропустять мене. Робитиму це тисячу разів, простою там хоч два роки, але переконаю їх у необхідності пропустити мене.

Зараз ви читаєте новину «Британець пішов до Індії пішки без грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі