середа, 23 травня 2007 17:53

Брати-близнюки не можуть встановити батьківства своєї дитини

Раймон і Річард Міллери з американського штату Міссурі — близнюки. Вони — невисокі, чорняві. Мають практично однакові обличчя. Хлопців плутали навіть батьки.

Близнюки п"ять років зустрічалися з однією жінкою і не підозрювали, що та зраджує кожному з них із його ж братом. Три роки тому вона народила дитину. Заявила, що батьком є Раймон. Однак зізналася, що ходила на побачення з обома.

Раймон не погодився визнати своє батьківство. Після трирічної судової тяганини близнюки вирішили зробити тест ДНК. За його результатами, на 99,9% батьком малюка може бути як один брат, так і інший. Обоє від дитини відмовляються.

Аналізи на встановлення батьківства базуються на дослідженні генотипу чоловіка. Однак в однояйцевих близнюків вони абсолютно однакові. Що робити далі, Міллери поки що не вирішили.

Зазвичай ДНК-тест виявляється більш ефективним. Нещодавно за його допомогою знайшли справжнього батька доньки моделі журналу "Плейбой", покійної Анни Ніколь Сміт.

Від свого першого чоловіка Говарда Маршала вона успадкувала багатомільйонний капітал. У лютому цього року жінка загинула від передозування наркотиками. Гроші залишилися її 8-місячній доньці Денні Лінн Хоуп. Однак до повноліття дитини її спадком має опікуватися батько.

Чотири колишні коханці моделі відразу заявили про своє батьківство. За результатами тесту, опіка над дитиною та багатство дістануться фотографові Ларрі Біркхеду.

Зараз ви читаєте новину «Брати-близнюки не можуть встановити батьківства своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі