середа, 27 жовтня 2010 04:45

Брати займаються важкою атлетикою з двох років

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Джуліано та Клаудіо Строє займаються в домашньому спортзалі в Румунії
Джуліано та Клаудіо Строє займаються в домашньому спортзалі в Румунії

Румуни 6-річний Джуліано та Клаудіо Строє, 4 роки, займаються важкою атлетикою з 2 років. Батько, колишній боксер 35-річний Юліан, хоче зробити з них найсильніших у світі бодибілдерів.

Брати щоранку по 2 год. тренуються. Джуліано двічі поставив світовий рекорд. Віджався на руках від підлоги 20 разів. У 5 років провисів на стовпі паралельно до землі 50 с.

— Клаудіо може зробити все те саме, що і його брат, — каже батько. — Хіба що менше разів. Але скоро наздожене Джуліо. Молодший син почав тренуватися пізніше.

Батьки помітили, що Клаудіо почав повторювати вправи за братом іще 18-місячним. Зараз обидва можуть підняти гирі завважки по 4 кг, зробити сальто, сісти на шпагат.

— Одного дня я побачила, як Клаудіо поставив два стільці та пробував сісти на шпагат, — розповідає мати 32-річна Ілеана. — Коли син був іще немовлям, чоловік одягнув на нього дві пари підгузків, і Клаудіо легко зробив розтяжку. Тоді ми зрозуміли, що малий має здібності до атлетики.

Родина тримає ферму. Дітей годують здоровою їжею з високим вмістом білків.

— Дехто каже, що хлопчикам шкодить виконувати важкі фізичні вправи у такому ранньому віці, — каже Юліан. — Але я ніколи їх не змушую, їм це подобається. Діти звикають до нового навантаження за три дні. Якщо хтось заплатить 1000 євро, покажу, на що вони здатні за три тижні тренувань.

Зараз ви читаєте новину «Брати займаються важкою атлетикою з двох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі