четвер, 28 травня 2020 00:41

Брати мільйонера не віддають удові спадок

Автор: DAILYMAIL.CO.UK
  44-річна Люсі Маккаллум-­Топпін виховує двох дітей. Родичі її покійного чоловіка з ними не спілкуються
44-річна Люсі Маккаллум-­Топпін виховує двох дітей. Родичі її покійного чоловіка з ними не спілкуються

Британські мільйонери Алістер і Аллан Маккаллум-Топпіни мають виплатити вдові їхнього брата Ангуса його частку.

45-річний Ангус помер від раку 14 років тому. Із братами мав мережу кав'ярень по всій країні. Отримують з неї до 20 млн фунтів на рік (650 млн грн. — ГПУ). Після смерті чоловіка його дружині Люсі та двом їхнім дітям нічого не платили. Жінка подала до суду.

— Коли Ангус помер, родина почала гризтися за його частку, — розповідає родичка Люсі Тріш. — Удову взагалі не брали до уваги. Жоден із братів не хотів з нею говорити. Коли дзвонила, кидали трубку. Алістер — виконавчий директор — заявив, що вона не заслуговує ані пенні. Називали її мисливицею за спадком.

Люсі молодша від покійного чоловіка на 15 років. Родині вона не подобалася. Вважали, що жінку цікавлять лише гроші.

— Алістер на суді казав, що я хочу нажитися на їхніх статках, — каже Люсі. — Свекруха не хотіла дивитися в мій бік. Вважають мене мало не шахрайкою. Але мені й дітям належить те, чого досяг чоловік.

Суд призначив виплатити вдові Ангуса майже 7 млн фунтів. Брати відмовилися це робити.

— Тягнуть час. Шукають відмовки. Надіслали моїм дітям листа, що вони небажані в будинку Маккалумів. Мовляв, ми не поважаємо цю родину. Бабуся не хоче з ними розмовляти. Ми змирилися. Чоловік і його брати мали по дві сьомих акцій компанії. Ще одна частина належить їхній матері. Акції я ніби й успадкувала, але прибутків не отримувала. Алістер і Аллан витягали дедалі більше коштів. Мені ж відмовляли навіть у невеликих сумах. На наради не запрошували. Суд з'ясував, що вони брали гроші, називаючи це неформальними позиками. Робили за них ремонти у своїх маєтках, возили сім'ї на відпочинок. Платили собі величезну зарплатню й бонуси. Перші два роки мені виплачували пенсію 118 тисяч фунтів на рік, але потім припинили. Алістер сказав, що вклад Ангуса у справу був не дуже вагомий. Це брехня. Вони починали разом з однієї кавоварки.

Люсі подала ще один позов. Якщо їй не виплатять перші 1,5 млн фунтів до червня, фірму братів визнають банкрутом.

Зараз ви читаєте новину «Брати мільйонера не віддають удові спадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі