пʼятниця, 14 березня 2008 17:43

Брат із сестрою мають четверо спільних дітей

  Троє дітей Патріка Штюбінґа та Сюзанни Каролевскі народилися з фізичними та розумовими вадами, а четверта — здоровою
Троє дітей Патріка Штюбінґа та Сюзанни Каролевскі народилися з фізичними та розумовими вадами, а четверта — здоровою

31-річний Патрік Штюбінґ та 23-річна Сюзанна Каролевскі із німецької Саксонії — рідні брат і сестра. Вони живуть разом і мають четверо спільних дітей, троє з яких забрала соціальна служба. Чоловіка та жінку звинувачують в інцесті, який карається законом.

Брат і сестра росли окремо. Ще малим Патріка забрала соціальна служба, оскільки батько пив і в родині виникали скандали, хлопця били. Коли йому виповнилося 23 роки, батько вже помер, а в матері була нова родина. Та він відшукав її й вирішив деякий час пожити в неї в Лейпцигу. Окрім Сюзанни, якій на той час було 16 років, у родині були діти від другого чоловіка. Невдовзі мати померла від серцевого нападу. Сюзанна та Патрік вирішили жити окремо.

— Тоді ми ще не були закохані, — розповідають брат і сестра. — Але нам було добре вдвох.

У 17 років Сюзанна народила від брата дитину. Саме тоді їм довелося відповідати за свої стосунки перед законом. За розбещення неповнолітньої Патріка ув"язнили на рік. У Сюзанни відібрали дитину, довгий час вона жила під наглядом працівників соціальної служби. Коли Патріка звільнили, він повернувся до сестри. Через деякий час вона знову завагітніла. Однак і другу дитину забрали до інтернату. Малюки народилися з фізичними та розумовими вадами.

За інцест перед законом мала відповідати й Сюзанна, коли їй виповнилося 18 років. Тоді вона була вагітна вже третьою дитиною, яка народилася з хворобою серця та потребувала операції. Після того, як дівчинку прооперували, суд направив її до інтернату. Справу передали до конституційного суду.

Нещодавно Сюзанна народила четверту, здорову дитину. За попереднім рішенням суду, її залишать з батьками. Юристи вважають справу брата та сестри складною. Німецьке законодавство карає за сексуальні стосунки з родичами. Але тут нема постраждалих, за яких перед законом мають відповідати обвинувачені. Брат і сестра хочуть і надалі жити разом, виховувати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Брат із сестрою мають четверо спільних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі