вівторок, 17 липня 2007 16:31

Блер навчився користуватися мобільним телефоном

Колишній прем"єр-міністр Великої Британії Тоні Блер, 54 роки, вчиться жити по-новому. 27 червня він пішов у відставку. Тепер не має цілодобової охорони, безплатного транспорту, прислуги і житла.

Нещодавно Блер зізнався, що нарешті навчився відсилати СМС-повідомлення зі свого мобільника. Телефон з"явився в нього ще торік. Однак досі не було часу опанувати його. Тепер екс-прем"єр спробував скористатися функцією текстових повідомлень. Каже, що на перше СМС адресат відповів: "Хто це?".

Неприємною новиною для Блера стало те, що його автомобіль більше не має права проїжджати на червоне світло. А в аеропорту його тепер не зустрічає лімузин із охоронцями.

Блеру з родиною довелося переїхати з прем"єрської резиденції на вул. Даунінг стріт, 10. Тепер сім"я живе неподалік Гайд-парку в центрі Лондона. Їхній будинок коштував 4 млн фунтів (40 млн грн).

Колишнього прем"єр-міністра призначили дипломатичним представником на Близькому Сході. Хоча одразу після відставки йому пророкували кар"єру в політичних інститутах Європейського Союзу.

Блеру не треба думати, як заробити на хліб. Провідні видавництва вже обіцяють заплатити за його мемуари від десяти мільйонів фунтів (100 млн грн). Також він зможе отримати великі гроші за лекції та виступи на семінарах. Таким чином колишній президент США Білл Клінтон заробляє понад $10 млн на рік.

Нещодавно Блер заявив, що змінить конфесію і стане римо-католиком, як його дружина. Хоча закон не забороняє змінювати релігійні переконання, він не хотів цього робити на посаді прем"єра. Блер уже давно приймає причастя разом із родиною в католицькій церкві. Своїх дітей подружжя виховує в католицьких традиціях.

Зараз ви читаєте новину «Блер навчився користуватися мобільним телефоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі