середа, 25 червня 2008 18:24

Бізнесмени розбивають машини і побутову техніку

Автор: фото: REUTERS/Vincent West
  За невелику плату іспанські клерки розправляються з побутовою технікою в рамках програми ”деструктивна терапія”
За невелику плату іспанські клерки розправляються з побутовою технікою в рамках програми ”деструктивна терапія”

Жителі іспанського міста Кастейон на півночі країни з задоволенням розбивають старі машини, телевізори та іншу побутову техніку. Так вони знімають стрес.

Розвагу вигадали 2003 року три іспанські підприємці. Вони назвали її деструктивною терапією. Вважають, що такий метод знімає напругу після робочого дня.

Клієнти платять за сеанс, який триває близько 15 хв., і обирають собі інструмент. Учасникам видають шоломи та захисну форму й дозволяють ламати і розбивати виставлені на подвір"ї предмети: холодильники, частини стін, старі меблі. Після такого сеансу розлюченій на життя людині легшає.

Організатори кажуть, деструктивна терапія користується попитом. В основному знімають стрес бізнесмени та офісні працівники. Майже 40% клієнтів — жінки.

Торік власники мадридського готелю "Алкала" вирішили провести масовий сеанс деструктивної терапії. Вони відібрали кілька десятків схильних до стресу мадридців і запропонували їм вщент розтрощити готель. Керівництво "Алкала" повідомило, що заклад усе одно будуть реконструювати, тому знервовані офісні працівники полегшать роботу будівельникам.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени розбивають машини і побутову техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі